Status CO STOPT TIJDELIJK

Met pijn in ons hart kondigen we aan dat Status Co per 1 januari 2023 tijdelijk stopt. We hebben na grondig overleg binnen de stichting en de faculteit besloten dat het op dit moment niet haalbaar is voor ons om het tijdschrift te blijven produceren. Het is de afgelopen jaren moeilijk geweest om enthousiaste studenten te vinden voor het bestuur en de redactie. Op dit moment is de bezetting dusdanig laag, dat het ons niet meer lukt om nieuwe edities uit te blijven brengen van de kwaliteit die we willen. Dit is zeker geen makkelijke beslissing geweest. Status Co is al lange tijd actief en is daarmee een belangrijk onderdeel van de faculteit. We betreuren dat we nu noodgedwongen deze beslissing moeten maken.

We hopen dat we in juni 2023 kunnen herstarten met het maken van de edities als we tegen die tijd genoeg enthousiaste mensen hebben gevonden om het tijdschrift draaiende te houden. Wil jij een van de mensen zijn die over zes maanden de Status Co laat herstarten? Laat dat ons dan weten op statusco.rha@radboudumc.nl of stuur ons een DM op social media (@statusco) vóór 1 juli 2023. We zullen in juni ook nog een keer een oproep plaatsen op onze social media voor bestuurs- en redactieleden. Als de bezetting dan niet rond is, gaan we er dan helaas definitief mee stoppen.

We willen in ieder geval alle lezers en redactie- en bestuursleden van de afgelopen jaren bedanken voor hun inzet!

– Het bestuur van Stichting Status Co

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: